Etusivu > Puheenvuorot > Blogit Blogit Viimeisimmät kirjoitukset Kenen näkemyksellä tulevaisuuden ruokavalioista on väliä? 14.10.2024 klo 8.59 Tanja Niemi Ruokavalinnat nähdään hyvin henkilökohtaisina ja ruokajärjestelmän toimijoilla on erilaisia näkemyksiä siitä, miten muutos tulisi toteuttaa, kirjoittaa Tanja Niemi Just food -blogissaan. Kohti kestävää ruokavaliota Suomessa 19.6.2024 klo 10.44 Xavier Irz Nurmeslaisten viljelijöiden mielestä turvepeltojen hyvä viljely pitää sisällään myös päästöjä vähentäviä toimenpiteitä 11.6.2024 klo 13.05 Sara Simola Järjestöt mukaan ruokapolitiikan tekemiseen 8.1.2024 klo 10.46 Suvi Huttunen Riittääkö maatalouspolitiikka vai tarvitaanko ruokastrategia? 17.4.2023 klo 9.03 Jyrki Niemi Kauppa planetaarista ruokavaliota edistämässä 28.2.2023 klo 13.56 Tunnu Orre Laitumia, syysviljoja ja hyönteispölytteisiä kasveja – peltojen monimuotoisuutta voi edistää kasvivalinnoilla 18.8.2022 klo 14.28 Marjaana Toivonen Rohkea rokan syö – kotimaisen palkokasviarvoketjun vahvistaminen vaatii politiikalta yhteispeliä 19.5.2022 klo 13.57 Minna Kaljonen, Anna Ott ja Annika Lonkila Hiiliviljely maidontuotannon muutosvoimana? 29.4.2022 klo 8.26 Antti Puupponen Ruokakansalaisuus on tekoja kohti parempaa maailmaa 10.2.2022 klo 11.34 Anni Turunen Syyt olla vähentämättä punaisen lihan kulutusta alkavat olla vähissä 26.4.2021 klo 12.20 Peppi Haario Ikä, ammatti vai asuinpaikka? – Selityksiä suomalaisten ruokamenojen ja niiden ilmastopäästöjen eroille 11.4.2021 klo 13.59 Santtu Karhinen ja Hannu Savolainen Tie kohti ruokakansalaisuutta käy kouluruokalan kautta 16.12.2020 klo 11.56 Roosa Ritola ja Taneli Pudas Melko reilua ilmastopolitiikkaa 9.11.2020 klo 16.23 Suvi Huttunen ja Ari Paloviita Siirtymä kohti kasvispohjaisia ruokavalioita haastaa ruokajärjestelmän 15.10.2020 klo 15.42 Ellen Huan-Niemi Peltojen monimuotoisuustutkimus vaatii paljon työtä mutta tuottaa kaivattua tietoa 15.7.2020 klo 9.51 Marjaana Toivonen Reiluusajattelua vähähiilisyystiekarttoihin 29.5.2020 klo 12.45 Suvi Huttunen ja Minna Kaljonen Pandemia haavoittaa ruokajärjestelmää 6.4.2020 klo 16.09 Silvasti, Kortetmäki, Paloviita ja Puupponen Suomeksi In English Jaa: Viimeisimmät kirjoitukset Kenen näkemyksellä tulevaisuuden ruokavalioista on väliä? 14.10.2024 klo 8.59 Kohti kestävää ruokavaliota Suomessa 19.6.2024 klo 10.44 Nurmeslaisten viljelijöiden mielestä turvepeltojen hyvä viljely pitää sisällään myös päästöjä vähentäviä toimenpiteitä 11.6.2024 klo 13.05 Arkisto 2024 Lokakuu 2024 (1) Kesäkuu 2024 (2) Tammikuu 2024 (1) 2023 Huhtikuu 2023 (1) Helmikuu 2023 (1) 2022 Elokuu 2022 (1) Toukokuu 2022 (1) Huhtikuu 2022 (1) Helmikuu 2022 (1) 2021 Huhtikuu 2021 (2) 2020 Joulukuu 2020 (1) Marraskuu 2020 (1) Lokakuu 2020 (1) Heinäkuu 2020 (1) Toukokuu 2020 (1) Huhtikuu 2020 (1)