Lautasella juuri nyt

img
Ruoka murroksessa -podcastin viimeisessä jaksossa kysytään mitä opimme hankkeen aikana? 11.3.2025
Keskustelemme studiossa tärkeimmistä opeista ja saavutuksista – sekä siitä, mitä vielä pitää tehdä, jotta suomalainen ruokajärjestelmä vastaa paremmin kestävyyden ja oikeudenmukaisuuden haasteisiin.
Lue lisää
Living lab Helsinki
Yhteistoiminnalla ratkaisuja turvemaakysymykseen 15.11.2024
Turvemaiden tulevaisuuspolut –työpajan tavoitteena oli löytää yhdessä ratkaisuja turvemaakysymykseen, kehittää yhteisymmärrystä sekä luoda ohjauskeinoja, joiden avulla turvemaiden kasvihuonepäästöjä voidaan vähentää.
Lue lisää
img
Reiluus on perusta kestävälle muutokselle 26.8.2024
Jotta ilmaston lämpeneminen ja luonnon monimuotoisuuden väheneminen saadaan pysäytettyä, on kaikkien toimijoiden kannettava kortensa kekoon.
Lue lisää
Turvemaiden kestävän käytön keinoja pohdittiin Viikissä 30.5. Living lab – työpajassa. c) Sara Simola
Turvemaiden päästöihin kehitettiin yhdessä ratkaisuja 31.5.2024
Turvemaiden kestävän käytön keinoja pohdittiin Viikissä 30.5. Living lab – työpajassa. Tilaisuudessa oli mukana niin järjestöjen, ministeriöiden kuin yritysten edustajia.
Lue lisää
Uutisarkistoon
Julkaistu 7.11.2019 klo 9.13, päivitetty 8.1.2020 klo 15.41

  • Tulosta sivu