Lautasella juuri nyt

img
Reiluus on perusta kestävälle muutokselle 26.8.2024
Jotta ilmaston lämpeneminen ja luonnon monimuotoisuuden väheneminen saadaan pysäytettyä, on kaikkien toimijoiden kannettava kortensa kekoon.
Lue lisää
Turvemaiden kestävän käytön keinoja pohdittiin Viikissä 30.5. Living lab – työpajassa. c) Sara Simola
Turvemaiden päästöihin kehitettiin yhdessä ratkaisuja 31.5.2024
Turvemaiden kestävän käytön keinoja pohdittiin Viikissä 30.5. Living lab – työpajassa. Tilaisuudessa oli mukana niin järjestöjen, ministeriöiden kuin yritysten edustajia.
Lue lisää
img
Konsortiopäivillä päästiin taas yhteisen pöydän ääreen 31.5.2024
Just foodissa on jo kuluneen viiden vuoden aikana saatu todella paljon aikaan ja viimeisen vuoden loppuhuipennusta pohditaan parhaillaan.
Lue lisää
img
Ympäristö- ja terveyshyötyjen korostaminen voi motivoida ruokavaliomuutoksiin 31.5.2024
THL:n ja Just food -hankkeen erikoistutkijat Laura Sares-Jäske ja Laura Paalanen korostavat, että muutokset tulee mahdollistaa taloudellisesti ja tarjota selkeitä ohjeita kasvipainotteisen ruoan valmistamiseksi.
Lue lisää
Uutisarkistoon
Julkaistu 7.11.2019 klo 9.13, päivitetty 8.1.2020 klo 15.41

  • Tulosta sivu