Lautasella juuri nyt

img
Katse kansainvälisiin tuotantoketjuihin 11.5.2020
Just food -hankkeen Brasilian tapaustutkimus selvittää erilaisia soijantuotantomenetelmiä ja niiden vaikutuksia ruokajärjestelmän kestävyyteen.
Lue lisää
img
Monipuolista kokemusta Reilu ruokamurros -hankkeen tukena 27.4.2020
Jo valmisteluvaiheessa oli selvää, että hanke tarvitsisi tuekseen neuvonantajaryhmän. Hankkeen kannalta mielekästä kokemusta nähtiin olevan yhtäältä ruokajärjestelmän toimijoilla, toisaalta hallinnon eri sektoreilla.
Lue lisää
img
Korona ei vie tarvetta reilulle ruokamurrokselle 3.7.2020
Viime aikoina on jouduttu pohtimaan, miten epidemia vaikuttaa työhömme. Olemme todenneet, että tutkimuksemme on uudessakin tilanteessa merkityksellistä. Vain reilu, kestävä ja sopeutumiskykyinen ruokajärjestelmä voi toimia niin kriisitilanteissa kuin niiden jälkihoidossa.
Lue lisää
img
Viljelykumppanuuden uudet mallit testissä 8.4.2020
Tutkimme ja testaamme uusia kumppanuusmaatalouden malleja yhdessä kahden kumppanuusviljely-yhteisön kanssa. Mukana on Kaupunkilaisten oma pelto pääkaupunkiseudulta sekä JuurikasJKL Jyväskylästä.
Lue lisää
Uutisarkistoon
Julkaistu 7.11.2019 klo 9.13, päivitetty 8.1.2020 klo 15.41