Ruoka murroksessa -podcastin viimeisessä jaksossa kysytään mitä opimme hankkeen aikana?

Uutinen 11.3.2025 klo 13.17
Studiossa Minna Kaljonen, Kaisa Karttunen ja Marjatta Selänniemi. © Podcastory

Just food -tutkimushanke on kulkenut kuusi vuotta ruokajärjestelmän reilun ja kestävän murroksen eturintamassa. Miten voimme tehdä ruokajärjestelmästä oikeudenmukaisemman ja ilmastoviisaamman? Mikä hidastaa muutosta, ja mitä ratkaisuja tarvitaan, jotta reilu ruokamurros toteutuu käytännössä?

Tässä Just food -podcastin viimeisessä jaksossa keskustelemme tutkimushankkeen tärkeimmistä opeista ja saavutuksista – sekä siitä, mitä vielä pitää tehdä, jotta suomalainen ruokajärjestelmä vastaa paremmin kestävyyden ja oikeudenmukaisuuden haasteisiin.

Jakso 14 - Mitä opimme Just food -hankkeessa?

Studiossa mukana Just food -hankkeen johtaja, Suomen ympäristökeskuksen tutkimusprofessori Minna Kaljonen sekä Helsingin yliopiston työelämäprofessori Kaisa Karttunen. Jakson juontajana toimii hankkeen vuorovaikutusvastaava, E2 Tutkimuksen vanhempi asiantuntija Marjatta Selänniemi.

Ruoka murroksessa podcast tuo pöytään monipuolista keskustelua reilusta ruokamurroksesta. Avaamme hankalia käsitteitä ja herättelemme keskustelua aiheen eri näkökulmista. Tuomme mukaan keskusteluun mielenkiintoisia puhujavieraita ruokajärjestelmän eri puolilta – tutkijoita, asiantuntijoita ja tavallisia ihmisiä. Osallistu keskusteluun LinkedIn’ssä Just food project! Podcastia tuottaa Just food-hanke, www.justfood.fi


  • Tulosta sivu