Ruoka murroksessa podcastissa kysytään mitkä ovat ruokamurroksen haavoittuvat ryhmät?

Uutinen 26.4.2021 klo 10.06
Studiolla ravitsemusasiantuntijat Arja Lyytikäinen (vasemmalla) ja Liisa Valsta (oikealla) välissään juontaja Hanna Jensen. © Jyrki Pasanen

Neljännessä jaksossa pitkän linjan ravitsemusasiantuntijat Liisa Valsta ja Arja Lyytikäinen tuovat tasapainottavia elementtejä joskus repiväänkin ruokakeskusteluun. Keskustelussa pohditaan millaisia haasteita ruokamurros tuo ruokapöytiin ja päätöksentekoon, kun tavoitteena on tasa-arvoinen mahdollisuus terveelliseen, turvalliseen ja kestävään ruokavalioon. Ravitsemuksen monia näkökulmia käsitellään rauhallisella otteella Hanna Jensenin johdolla.

Ruoka murroksessa -podcast tuo pöytään monipuolista keskustelua reilusta ruokamurroksesta. Avaamme hankalia käsitteitä ja herättelemme keskustelua aiheen eri näkökulmista. Tuomme mukaan keskusteluun mielenkiintoisia puhujavieraita ruokajärjestelmän eri puolilta – tutkijoita, asiantuntijoita ja tavallisia ihmisiä.

 

Kuuntele neljäs jakso tästä ja osallistu keskusteluun Twitterissä @justfood_stn käyttäen aihetunnistetta #Ruokamurroksessa. Esitämme parhaat kysymykset tulevissa jaksoissamme alan asiantuntijoille. Ohjelman jaksot ja tekstimuotoinen versio löytyvät hankkeen sivuilta ja voit kuunnella jaksoja muun muassa Spotifyssa sekä Apple Podcasteissa ja Google Podcasteissa. Podcastia tuottaa Just food -hanke, www.justfood.fi.

Lisätietoja

  • Just food -hankkeen vuorovaikutusvastaava, tutkija Kaisa Karttunen, e2 Tutkimus, etunimi.sukunimi@e2.fi, puh. 040 7018 129

  • Tulosta sivu