Ruoka murroksessa -podcastissa elintarvikeyritykset ympäristövastuullisuuden edistäjinä

Uutinen 4.4.2022 klo 9.40
Studiolla vasemmalta oikealle: Juha Nousiainen, Hanna Jensen, Sanna Väisänen ja Jani Salminen. © Anni Savikurki

Tässä jaksossa keskustelemme elintarvikeyritysten vastuullisuudesta. Ympäristövastuu ei voi olla pelkkää sanahelinää. Mitä mahdollisuuksia yrityksillä on edesauttaa vastuullisuutta ja miten sitä voidaan mitata? Keskustelemassa Jani Salminen Suomen ympäristökeskuksesta, Sanna Väisänen Apetitilta ja Juha Nousiainen Valiolta. Juontajana Hanna Jensen.

Ruoka murroksessa -podcast tuo pöytään monipuolista keskustelua reilusta ruokamurroksesta. Avaamme hankalia käsitteitä ja herättelemme keskustelua aiheen eri näkökulmista. Tuomme mukaan keskusteluun mielenkiintoisia puhujavieraita ruokajärjestelmän eri puolilta – tutkijoita, asiantuntijoita ja tavallisia ihmisiä.

 

Kuuntele kahdeksas jakso tästä ja osallistu keskusteluun Twitterissä @justfood_stn käyttäen aihetunnistetta #Ruokamurroksessa. Esitämme parhaat kysymykset tulevissa jaksoissamme alan asiantuntijoille. Ohjelman jaksot ja tekstimuotoinen versio löytyvät hankkeen sivuilta ja voit kuunnella jaksoja muun muassa Spotifyssa sekä Apple Podcasteissa ja Google Podcasteissa. Podcastia tuottaa Just food -hanke, www.justfood.fi.

Lisätietoja

  • Just food -hankkeen vuorovaikutusvastaava, vanhempi asiantuntija Marjatta Selänniemi, E2 Tutkimus, etunimi.sukunimi@e2.fi, puh. 050 365 1481

  • Tulosta sivu