Lautasella juuri nyt

Ajankohtaista

img
Tutkittua tietoa ohjaamaan ruokapalveluiden työtä reilumpaan suuntaan 13.2.2020
Just food -hankkeessa selvitetään yhteistyössä tutkimuskumppaneiden kanssa miten eri tavoin ympäristöystävällistä ruokailua voidaan edistää kouluissa. Ratkaisuja testataan ja tutkitaan yhdessä myös oppilaiden kanssa.
Lue lisää
img
Peltolohkoja halutaan luonnon monimuotoisuustutkimukseen – tieto tukee päätöksentekoa 7.2.2020
Suomen ympäristökeskus ja Luonnonvarakeskus toteuttavat ensi kesänä mittavan peltoeliöstön monimuotoisuutta selvittävän kartoituksen Etelä-Suomessa, johon kutsumme nyt viljelijöitä mukaan.
Lue lisää
Just food slogan
Mikä on Reilu ruokamurros eli Just food -hanke? 16.1.2020
Just food -hanke tutkii miten harpataan kohti kestävää, terveellistä ja ilmastoystävällistä ruokajärjestelmää oikeudenmukaisesti. Kuusivuotinen hanke käynnistyi kesällä 2019 ja se on osa STN:n FOOD-ohjelmaa.
Lue lisää
img
Just food kartoittaa tutkimustarpeita sidosryhmiensä kanssa 16.1.2020
Hankkeen ensimmäiseen sidosryhmätilaisuuteen osallistui lähes 80 ruoka-alan toimijaa mm. hallinnosta, yritysmaailmasta, järjestöistä ja tutkimuksesta. Tapaamisen tavoitteena oli tunnistaa ruokamurroksen kipukohtia sekä kartoittaa tutkimustarpeita.
Lue lisää
Kaikki ajankohtaiset
Julkaistu 7.11.2019 klo 9.13, päivitetty 8.1.2020 klo 15.41