Ruoka murroksessa -podcastissa keskustellaan ilmastoviisaasta kouluruoasta

Uutinen 21.9.2022 klo 8.18
Studiossa vasemmalta oikealle: Unna Aittola, Hanna Jensen, Riina Tykkyläinen ja Ida Aulaskoski. © Just food

Tiesitkö että ruokaympäristön viihtyvyys ja ruokarauha voivat vaikuttaa myös ruoan ilmastovaikutuksiin? Ruoka murroksessa podcastin 11 jaksossa keskustelemme ilmastoviisaasta kouluruoasta. Kuulet myös mitä mieltä oppilaat itse ovat kasvisruoka-liharuoka keskustelusta ja miten oppilaita osallistetaan kouluruoan kehittämiseen. Studiossa kokemusasiantuntijoina Otaniemen lukion oppilaat Unna Aittola ja Ida Aulaskoski sekä tutkimusavustaja Riina Tykkyläinen Jyväskylän yliopistosta. Podcastia juontaa Hanna Jensen.

Ruoka murroksessa -podcast tuo pöytään monipuolista keskustelua reilusta ruokamurroksesta. Avaamme hankalia käsitteitä ja herättelemme keskustelua aiheen eri näkökulmista. Tuomme mukaan keskusteluun mielenkiintoisia puhujavieraita ruokajärjestelmän eri puolilta – tutkijoita, asiantuntijoita ja tavallisia ihmisiä.

Kuuntele 11:sta jakso tästä ja osallistu keskusteluun Twitterissä @justfood_stn käyttäen aihetunnistetta #Ruokamurroksessa. Esitämme parhaat kysymykset tulevissa jaksoissamme alan asiantuntijoille. Ohjelman jaksot ja tekstimuotoinen versio löytyvät hankkeen sivuilta ja voit kuunnella jaksoja muun muassa Spotifyssa sekä Apple Podcasteissa ja Google Podcasteissa. Podcastia tuottaa Just food -hanke, www.justfood.fi.

Lisää aiheesta

Lisätietoja

  • Just food -hankkeen vuorovaikutusvastaava, vanhempi asiantuntija Marjatta Selänniemi, E2 Tutkimus, etunimi.sukunimi@e2.fi, puh. 050 365 1481

  • Tulosta sivu