Etusivu > Tapahtumat > Tulevia tapahtumiamme Tulevia tapahtumiamme Just food -hanke järjestää mielenkiintoisia kaikille avoimia Just food Talks -keskustelutilaisuuksia sekä tieteellisiä seminaareja tutkijoille ja asiantuntijoille. Hankkeen tutkijat ovat myös vierailevina puhujina lukuisissa tilaisuuksissa. Täällä esittelemme tulevia tapahtumia, ja löydät menneiden tapahtumien materiaaleja jälkeen päin, pysy kuulolla! Aiemmat Just food Talks -tilaisuudet löydät täältä. Aiemmat Politiikkadialogien tilaisuudet löydät täältä. Menneitä tapahtumia, joista on tallenne/esitys saatavilla: Teea Kortetmäki: The just transition of the food system in relation to the usage of peatlands for food production. Life OrgBalt and JustFood Joint Webinar, 12.4.2023. Tieteen päivät 13.1.2023 - Miten siirtyä reilusti kohti ilmastoviisasta ruokajärjestelmää? Minna Kaljonen: Suomalaisen ruokajärjestelmän murrospolut vastauksena ilmastonmuutokseen, kansainvälisen luonnonvaraverkoston webinaari, 14.12.2021 Minna Kaljonen: Sustainable diets for all: How to tackle inequalities on our way to more sustainable and healthy food systems? People and Planet conference 10.11.2021. Tommi Härkänen: Aikuisväestön suositeltavien ruokavalintojen alueelliset erot karttoina. SRY:n ja SLY:n Eriarvoisuus lautasella -seminaari 5.11.2021 Jyrki Niemi: Lihantuotanto ilmaston ja ympäristön puristuksessa. Vastuullinen liha Kaakkois-Suomessa-seminaari 20.9.2021 Kouvolassa. Minna Kaljonen: ilmastopolitiikan oikeudenmukaisuus. Sosiaali- ja terveyspolitiikan päivät 26.10.2021. Maailman ruokapäivä 16.10.2021, Just Food mukana MMM:n sivustolla Just food system transition in the context of climate change. Tackling inequalities for sustainability. International Sustainability Transitions Conference, 2021. 5.-8.10.2021. Trade workshop: How could trade support sustainability? Just Food Workshop 22.9.2021. Theresa Tribaldos: Food systems: are we eating at the expense of the most vulnerable? Road to Bern Event, Bern, 16.9.2021. Minna Kaljonen, Suomi Areena, Voiko koulu kasvattaa syömään hyvin? 13.7.2021. Justice in transitions, webinaari yhdessä Reflect-hankkeen kanssa 3.6.2021 Minna Kaljonen: Kestävä ravitsemus osana ruokamurrosta. Hiilineutraali-webinaari 25.5.2021 Minna Kaljonen, Teea Kortetmäki, Liisa Valsta: How to make healthy and sustainable diets accessible and just for all? Inspiraatiosessio JPI "A Healthy Diet for a Healthy Life" verkkokonferenssissa 20.4.2021 Marjaana Toivonen: Kesannot ja luonnonhoitopellot pölyttäjien monimuotoisuuden edistämisessä. ProAgrian Pölyttäjiä peltomaisemaan -webinaari 14.4.2021 Minna Kaljonen: Miten tehdään kuntien kestävyysmurros pienissä kunnissa? Tiede kohtaa kuntavaalit – strategisen tutkimuksen hankkeiden keskustelutilaisuudet 22.3.2021 (äänitallenne aka.fi) Syksyn 2020 Just Food Talks: Huomisen reilu ruoka - Nyt puhutaan ruuasta ja ilmastosta, Facebook-livelähetys 26.11.2020 Toimintavarmaan ruokajärjestelmään -webinaari 4.11.2020 Jyrki Niemi: Ilmastokestävä ruokajärjestelmä, Pellolta avaruuteen 22.9.2020 Kumppanuusmaatalouden reilut maksumallit -työpaja 5.9.2020, Kaupunkilaisten oma pelto, Vantaa Jyrki Niemi: Ilmastokestävät ruokavaliot ja suomalaisen ruokajärjestelmän muutostarpeet, Ilmastoruokaohjelman kick-off (videotallenne Videosync 6.2.2020) Merja Saarinen: Ruokavaliot ja niiden ilmastovaikutukset – onko yhtä oikeaa tapaa syödä? Luke circles (video YouTube 2.10.2019) Julkaistu 7.11.2019 klo 9.24, päivitetty 20.4.2023 klo 10.42 Suomeksi In English Jaa: