Menneet tapahtumat - uutiset


Julkaistu
Yhteisöviljelyä on montaa lajia

Kumppanuusmaatalouden verkostotilaisuuden arvokkainta antia oli kokemusten jakaminen eri puolilta Suomea.

18.5.2021
Ruokaa saa muualtakin kuin kaupasta ja monimuotoisuutta voi ylläpitää jokainen pihallaan

Kevään Just food Talks järjestettiin Martta-Akatemiassa. Uuden kasvukauden kunniaksi aiheina olivat kumppanuusmaatalous ja peltoluonnon monimuotoisuus.

27.4.2021
Kestävän ruuan tutkimus on kansainvälisesti aktiivista

Avoin symposium tarjosi laajan kattauksen näkemyksiä kestäviin ruokavalioihin.

13.4.2021
Toimintavarmaan ruokajärjestelmään -webinaari avasi resilienssikeskustelua

Strategisen tutkimuksen FOOD-ohjelman hankkeet yhdistivät voimansa ja järjestivät keskustelun ruokajärjestelmän resilienssistä marraskuun alussa.

16.11.2020
Murrospolut vähähiiliseen ruokajärjestelmään herättivät keskustelua ruoka-alan työpajassa

Miten arvioidaan eri politiikkakeinojen reiluutta? Lokakuussa järjestetyssä työpajassa asiaa päästiin pohtimaan yhdessä ruoka-alan toimijoiden kanssa.

3.11.2020
Kumppanuusmaatalouden maksumallit – miten jakaa satomaksut reilusti?

Kumppanuusmaataloustapaamisessa pohdittiin mahdollisuuksia huomioida jäsenten taloudellinen tai sosiaalinen tilanne heiltä kerättävissä satomaksuissa, varmistaen samalla myös tuottajien riittävä toime...

18.9.2020
Just food kartoittaa tutkimustarpeita sidosryhmiensä kanssa

Hankkeen ensimmäiseen sidosryhmätilaisuuteen osallistui lähes 80 ruoka-alan toimijaa mm. hallinnosta, yritysmaailmasta, järjestöistä ja tutkimuksesta. Tapaamisen tavoitteena oli tunnistaa ruokamurroks...

16.1.2020

  • Tulosta sivu