Kumppanuusmaatalouden verkostotilaisuuden arvokkainta antia oli kokemusten jakaminen eri puolilta Suomea.
Kevään Just food Talks järjestettiin Martta-Akatemiassa. Uuden kasvukauden kunniaksi aiheina olivat kumppanuusmaatalous ja peltoluonnon monimuotoisuus.
Avoin symposium tarjosi laajan kattauksen näkemyksiä kestäviin ruokavalioihin.
Strategisen tutkimuksen FOOD-ohjelman hankkeet yhdistivät voimansa ja järjestivät keskustelun ruokajärjestelmän resilienssistä marraskuun alussa.
Miten arvioidaan eri politiikkakeinojen reiluutta? Lokakuussa järjestetyssä työpajassa asiaa päästiin pohtimaan yhdessä ruoka-alan toimijoiden kanssa.
Kumppanuusmaataloustapaamisessa pohdittiin mahdollisuuksia huomioida jäsenten taloudellinen tai sosiaalinen tilanne heiltä kerättävissä satomaksuissa, varmistaen samalla myös tuottajien riittävä toime...
Hankkeen ensimmäiseen sidosryhmätilaisuuteen osallistui lähes 80 ruoka-alan toimijaa mm. hallinnosta, yritysmaailmasta, järjestöistä ja tutkimuksesta. Tapaamisen tavoitteena oli tunnistaa ruokamurroks...